Contact

Where Willy went

Centru de cursuri pentru parinti / parenting: Where Willy went

La Parentime, noi credem ca educatia sexuala corecta a copiilor nostri mai degraba ajuta decat sa incurce.

Asta este una dintre cartile care ne este noua draga, povestind despre viata unui spermatozoid pe nume Willy. Spermatozoidul Willy era bun la inot, dar nu era bun la matematica. Intr-o zi se da startul in marea cursa si fiecare spermatozoid primeste o harta din cum sa iasa din Domnul Brown si cum sa intre in Doamna Brown.

Pana la urma sermatozoidul Willy castiga cursa si dupa o vreme fata care se naste se duce la scoala unde este buna la inot, dar nu este buna la matematica.

Centru de cursuri pentru parinti / parenting: Facebook
Centru de cursuri pentru parinti / parenting: LinkedIN

Înscrie-te la newsletter

Email *
First Name
Last Name
* Required Field

Am venit la curs [Trainingul parintilor Eficace] pentru ca ma simteam incompetent. Plec de la curs cu sentimentul ca exista o logica si o ordine si solutii adecvate pentru diferite probleme cu care ma confrunt. Plec insa si cu achizitii la care nu speram - mi-a oferit ocazia sa ma inteleg mai bine (cine sunt, de ce reactionez uneori intr-un anumit fel.


Mihai, tatal unui baiat de aproape 3 ani

Sfatul saptamanii

In jurul varstei de  8 ani de zile, varsta la care incep hormonii sa circule in corpul copilului tau, copilul incepe sa aiba intrebari legate de sex. Multe si variate. Daca ai canalul de comunicare deschis cu el/ea pe acest subiect, iti va putea pune intrebarile tie. Daca nu, va cauta raspunsurile in alta parte. Povesteste cu copilul tau despre sex! (nu este o invitatie la promiscuitate, nici un indemn de a te integra cat mai repede intr-o cultura prea preocupata de sex, este o invitatie de a scoate un aspect important al vietii nostre de sub tabuu)

Cartea saptamanii

sexulexplicatadolescentilor_120Una dintre cele mai de ajutor si complete carti care ar putea sa ajute un adolescent cu acesta perioada tumultoasa din viata. Cartea este impartita în 4 capitole: corpul, sexualitatea, sanatatea şi iubirea, toate privite din perspectiva adolescentei. Echilibrata si corecta si detaliata in sfera de informatii pe care le ofera.