Contact

Sunt incantata ca am participat la acest curs pentru ca sunt multe lucruri si situatii cu care ne-am putea intalni si consider ca asa poti acorda o sansa la viata oricui.

Liliana Preda, mama unei fete de 25 ani

Mi-a placut! Subiectele au punctat zonele de interes, lucrurile au fost explicate clar si exemplificate. Informatiile sunt utile chiar daca raman numai 30% din ele.

Mirela, mama unei fetite de 1 an (2012)

Nou, cald, ritm bun de prezentare. Informatii extrem de pretioase.

Radu, tata a 3 copii

Mi-a fost de mare ajutor faptul ca am invatat cateva manevre de prim ajutor in cazuri clare si m-a ajutat mult sa aud cazuri clare din spital (impresionante) astfel incat sa inteleg ce este posibil sa se intample.

Mama a 2 baieti 12 si 14 ani (2010)

 

Cursul este foarte bine structurat si notiunile de baza sunt recapitulate de multe ori si puse in context astfel incat sa intelegi atat teoretic cat si practic. Comunicarea este pe intelesul cursantilor si atmosfera calda si primitoare.

Alina Nisipeanu, mama lui Cezar de 2 ani

Extrem de util, informatii clare, cu adevarat interactiv. Explicatii detaliate si repetate. Multa practica utila.

Laura Frunza, mama Elizei, 4 ani (2011)

Mi s-a parut extrem de util nu doar prin prisma informatiilor structurate in prezentare, ci si prin prisma experientei fenomenale ale doamnei doctor si a dorintei si capacitatii sale de a o impartasi cu noi.

Monica

Acest curs mi-a dat o siguranta pe care nu o aveam. Desi inainte aveam dorinta de a interveni in orice situatie, abia acum, dupa acest curs, simt ca am cu adevarat si puterea.

Mihai Buse

Centru de cursuri pentru parinti / parenting: Facebook
Centru de cursuri pentru parinti / parenting: LinkedIN

Înscrie-te la newsletter

Email *
First Name
Last Name
* Required Field

O experienta deosebita, doar ca mi-as fi dorit sa fi descoperit acest curs mai devreme. Incerc sa il ascult mai mult si sa fiu mai putin cicalitoare. Cateodata imi iese, dar din pacate de multe ori…inca nu. Dar ma straduiesc si imi doresc f mult sa reusesc.


Catalina Cobuz-Vartic, mama unui baiat de 12 ani (2014)

Sfatul saptamanii

In jurul varstei de  8 ani de zile, varsta la care incep hormonii sa circule in corpul copilului tau, copilul incepe sa aiba intrebari legate de sex. Multe si variate. Daca ai canalul de comunicare deschis cu el/ea pe acest subiect, iti va putea pune intrebarile tie. Daca nu, va cauta raspunsurile in alta parte. Povesteste cu copilul tau despre sex! (nu este o invitatie la promiscuitate, nici un indemn de a te integra cat mai repede intr-o cultura prea preocupata de sex, este o invitatie de a scoate un aspect important al vietii nostre de sub tabuu)

Cartea saptamanii

sexulexplicatadolescentilor_120Una dintre cele mai de ajutor si complete carti care ar putea sa ajute un adolescent cu acesta perioada tumultoasa din viata. Cartea este impartita în 4 capitole: corpul, sexualitatea, sanatatea şi iubirea, toate privite din perspectiva adolescentei. Echilibrata si corecta si detaliata in sfera de informatii pe care le ofera.