Contact

FAQ

Centru de cursuri pentru parinti / parenting: FAQ

Ce ai putea obtine la Trainingul Parintilor Eficace ca sa merite atatia bani?

De-a lungul timpului, parintii au etichetat experienta lor la noi in multe feluri. Una dintre favoritele noastre este "Super all inclusive."

Trainingul Parintilor Eficace este cea mai completa experienta de parenting de pe piata.

Si toti parintii care au parcurs cursul nostru au declarat la sfarsit ca a fost una dintre cele mai bune investitii in relatia cu copiii lor.

Nu exista scurtaturi pentru lucrurile de calitate, chiar daca efortul depus e mai mare. 

 

Nu am timp! De abia apuc sa stau cu copilul, nu pot sa stau si mai mult departe de el!

Pentru mai toti participantii la curs, ziua cursului devine repede unul dintre cele mai placute si asteptate momente ale saptamanii. Un loc unde impartasim preocuparile noastre legate de copii si de viata de familie cu mare intensitate, un loc in care avem acces la ideile si trairile altor parinti.

E adevarat, cele 27 de ore (adunate in 9 saptamani)petrecute departe de copil, va vor ajuta sa aveti un timp mai placut si mai multumitor cu copiii vostri in putinul timp pe care apucati sa il petreceti impreuna.

Dureaza prea mult! 9 saptamani??!!

Asa pare la inceput. Un commitment prea lung. Dar sesiunile la care nu ajungeti pot fi recuperate (sau la inceputul sesiunii urmatoare, sau intr-o alta serie de cursuri). Cursurile sunt in general in paralel, asa incat sa puteti recupera dimineata sau seara o sesiune pierduta.

La sfarsitul cursului majoritatea parintilor simt o parere de rau ca se termina si ar vrea sa dureze mai mult! :)

 

 

Ar trebui sa participe ambii parinti?

Nimic nu e obligatoriu pe lumea asta. :-)

Noi incurajam parintii sa participe amandoi. Acest lucru ii ajuta sa se raporteze la copil/copii in acelasi mod si sa se sprijine unul pe altul in momente de dificultate.

Incurajam parintii sa participe amandoi oferind celui de al doilea parinte 20% reducere.

Nu este o problema daca participa doar unul dintre parinti. Parinti cu valori diferite isi pot creste copiii impreuna, daca isi doresc acest lucru cu tarie.

De-a lungul timpului, au existat parinti care au venit sa faca cursul ulterior partenerei/partenerului, vazand cum se modifica si se imbunatateste relatia acestora cu copiii.

Cum se plateste?

Cursul se plateste la sfarsitul primei sesiuni, dupa ce v-ati convins ca este ceea ce cautati.

Cursul se poate plati in 2 rate: o data in sesiunea a 2a si o data in cea de a 6a.

Plata poate fi facuta cash la curs sau in contul Parentime, cum va este mai simplu.

Pare un curs care promoveaza permisivitatea!?

Departe de realitate. Democratie inseamna ca ambii parteneri intr-o relatie ar trebui sa aiba drepturi egale. Trainingul Parintilor Eficace nu promoveaza un stil de parenting in care parintii ar trebui sa isi incalce nevoile si sa se supuna dorintelor copiilor.

Din contra, Trainingul Parintilor Eficace da parintilor instrumente concrete prin care sa nu isi lase nevoile incalcate si sa isi asigure cooperarea, intelegerea si empatia copiilor.

Centru de cursuri pentru parinti / parenting: Facebook
Centru de cursuri pentru parinti / parenting: LinkedIN

Înscrie-te la newsletter

Email *
First Name
Last Name
* Required Field

Atmosfera dinamica, relaxata si foarte fun din timpul cursului a ajutat la intelegerea si sedimentarea informatiilor. Cel mai important pas pe care l-am facut a fost sa inteleg cine detine problema. Intelegerea faptului ca o parte dintre probleme trebuie sa si le resolve copilul singur, a redus considerabil numarul de conflicte si a dus la liniste.


Mama unui baiat de 4 ani, 2014

Sfatul saptamanii

In jurul varstei de  8 ani de zile, varsta la care incep hormonii sa circule in corpul copilului tau, copilul incepe sa aiba intrebari legate de sex. Multe si variate. Daca ai canalul de comunicare deschis cu el/ea pe acest subiect, iti va putea pune intrebarile tie. Daca nu, va cauta raspunsurile in alta parte. Povesteste cu copilul tau despre sex! (nu este o invitatie la promiscuitate, nici un indemn de a te integra cat mai repede intr-o cultura prea preocupata de sex, este o invitatie de a scoate un aspect important al vietii nostre de sub tabuu)

Cartea saptamanii

sexulexplicatadolescentilor_120Una dintre cele mai de ajutor si complete carti care ar putea sa ajute un adolescent cu acesta perioada tumultoasa din viata. Cartea este impartita în 4 capitole: corpul, sexualitatea, sanatatea şi iubirea, toate privite din perspectiva adolescentei. Echilibrata si corecta si detaliata in sfera de informatii pe care le ofera.