Contact

Testimoniale scurte

Centru de cursuri pentru parinti / parenting: Testimoniale scurte

Am facut multe cursuri, acesta mi-a placut foarte mult (pe locul 1 sau 2). Eram certat cu mama mea de 3 luni (adica nu mai vorbeam, deloc) si acum am revenit. Am ascultat-o activ mult si a functionat.

Tatal a 2 fete (2014)

Un moment preferat al saptamanii. Revelator. Linistitor. Tulburator. 

Alina Conea, mama lui Stefan de 6 ani si a lui Andrei de 2,5 ani (2015)

Cursul acesta mi-a dat libertatea sa imi iubesc copiii cum imi doream.

Larisa Sraer, Mama Mayei de 4 ani si Mirunei de 1 an (2010)

O experienta inedita, neasteptata, revelatoare, rascolitoare, intriganta, plina de logica, dar care iti ridica foarte multe intrebari, te obliga sa intri in cele mai ascunse locuri ale fiintei tale, pentru ca iti doresti din tot sufletul sa iti intelegi copiii si sa poti relationa cu ei intr-un mod echilibrat, sanatos si dezvoltator.

Daniel, tatal a 2 copii (2015)

A fost o experienta extrem de interesanta care mi-a deschis noi orizonturi in relatia cu copilul meu, dar si in relatiile de familie. Acum consider ca ma respect mai mult pe mine cu ideile si starile mele, dar si pe copilul meu ca individ.

                                                          Simona, mama baiat de 2 ani

Am descoperit lucruri noi despre mine si copil, dar cel mai important lucru este ca am descoperit cum sa ma port cu copilul, cum sa ii descopar nevoile si cum sa ne intelegem.

                                  Madalina Chirila, mama Deliei 4 ani (2012)

A fost o experienta frumoasa si emotionanta. Am invatat sa accept ca se poate si altfel, am mers inapoi catre timpurile minunate ale copilariei mele si am descoperit lucruri importante care, la momentul inceperii cursului, nici un existau pentru mine. Multumesc!

Ramona Tepelea mama a 2 fete

Experienta neasteptata si foarte interesanta. Sper sa ma pot folosi de lucrurile invatate aici.

Alex Zamfir, tatal lui Mark (in burta) (2010)

M-a ajutat sa ma apropii de copilul meu si sa inteleg procesele prin care se manifesta copilul, ce este in spatele cuvintelor si a faptelor.

Alex Farca, tatal Petrei de 9 ani (2012)

O invatare experientiala de cel mai bun nivel, care provoaca schimbari semnificative la cei care accepta schimbarea. Pentru mine a fost un timp folosit cu foarte mult folos.

Dan Stefan, tata 2 copii – (o fata si un baiat) (2013)

Acum cateva zile am mers prin ploie pe distanta unei statii de metrou, savurand un capucino si m-am simtit foarte bine. Asta am invatat la curs. Si am mai invatat ca este crucial sa las putin garda jos si sa ASCULT. Sa ascult intr-adevar ce spune celalalt si sa empatizez fara sa trec toate cuvintele pe care le aud prin filtrul propriei ferestre comportamentale si fara a judeca. Am invatat sa o accept pe Ilinca asa cum este ea, diferita de mine si minunata. Efervescenta si spectaculoasa, un dar de la Dumnezeu, pe care mi l-a dat si pe care nu il detin.

Ileana Mitu, mama Ilincai, 11 luni, 2013

[experienta cursului a fost] trepidanta, fun, lucruri complicate explicate clar, exemple din belsug. In primul rand se modifica relatia cu mine. Ne structuram timpul mai bine. Imi ascult mai bine copiii (si nu numai) ceea ce deschide dialogul dinspre ei si incalzeste relatia.

Tudor, tatal lui Nichita de 16 ani si Albert de 8, 2013

O experienta binevenita pentru o bunica. Inteleg mult mai bine ce se intampla cu nepotul meu si chiar cu fiica si ginerele meu, si m-am descoperit pe mine cu sentimente si frustrari. Acum sunt mult mai ingaduitoare cu tot ce se intampla si chiar s-a schimbat modul de intelegere si comportare a mea fata de Horia si de cei din jur.

Mioara, bunica lui Horia de 4 ani, 2013

Credeam ca sa fii un parinte bun inseamna sa il faci pe copilul tau fericit cu orice pret. Ma simt mult mai linistita acum ca am descoperit ca este normal, uman si acceptabil sa am si eu nevoi, sa mi le fac cunoscute si sa cer sa imi fie respectate. Acum ii sunt egala copilului meu.

Diana Simion, mama unei fete de 1an jumatate

Cea mai buna investitie pe care am facut-o pentru mine! Acum simt ca stiu ce am de facut si cum sa-mi inteleg si sa-mi ascult copilul.

Emilia Burja, mama lui Stefan 6 ani (2012)

Un  curs care ofera o alta perspecvtiva asupra relatiilor intre oameni si, in special, a relatiei parinte-copil. Chiar daca este in contradictie cu modelul clasic de a fi parinte, am inceput sa simt firescul si logica acestei abordari

Bogdana Vamesu, mama a 2 baieti

Revelatie! Comunicarea intre mine si copiii mei este mult mai buna. Copiii au pareri, emotii, trairi care trebuie auzite, nu numai ascultate!

Andreea Diamandescu, mama lui Sasa si Sofia de 8 ani (2015)

O experienta care schimba vieti... In bine!. FOARTE TARE! Un instrument care poate schimba lumea.

Codrin Radu, tatal unui baiat de 3 ani (2012)

Lifechanging. Am trecut de la agonie la extraz, m-a ajutat sa ma cunosc mai bine. Simt ca sunt pe drumul cel bun, ca am invatat sa imi ascult si respect copiii. Este un curs care mi-a deschis mintea si sufletul.

Oana Molodoi, mama lui Stefan 6 ani si a Catincai 1 an (2015)

Am parcurs toate etapele: am constientizat problemele de comunicare cu copiii, am inteles punctul de vedere am copiilor, am aflat metodele prin care sa ma apropii de ei cu adevarat sa ii inteleg si sa ii ajut, cu adevarat, in viata!

Alexandru Molodoi, tatal lui Stefan 6 ani si al Catincai 1 an (2015)

Experienta mi-a fost in aceeasi masura foarte utila si foarte plina de provocari. Sunt insa pregatita sa le accept si sa le depasesc.

Mihaela, mama a 2 acopii de 9 si 2.5 ani (2015)

O noua metoda pentru mine in ceea ce priveste abordarea relatiei parinte-copil. 

Nicolae, tatal a 2 baieti (2015)

Centru de cursuri pentru parinti / parenting: Facebook
Centru de cursuri pentru parinti / parenting: LinkedIN

Înscrie-te la newsletter

Email *
First Name
Last Name
* Required Field

Nu ma mai supara mofturile ”broken cookie”. Am observant cu bucurie cum se insenineaza copilul meu cand intelege ca il inteleg. Acum accept cu usurinta replica “nu vreau” din partea lui Stefan. A fost o experienta excelenta pentru care va multumesc!


Angela Draghioiu, mama lui Stefan de 2 ani, 2014

Sfatul saptamanii

In jurul varstei de  8 ani de zile, varsta la care incep hormonii sa circule in corpul copilului tau, copilul incepe sa aiba intrebari legate de sex. Multe si variate. Daca ai canalul de comunicare deschis cu el/ea pe acest subiect, iti va putea pune intrebarile tie. Daca nu, va cauta raspunsurile in alta parte. Povesteste cu copilul tau despre sex! (nu este o invitatie la promiscuitate, nici un indemn de a te integra cat mai repede intr-o cultura prea preocupata de sex, este o invitatie de a scoate un aspect important al vietii nostre de sub tabuu)

Cartea saptamanii

sexulexplicatadolescentilor_120Una dintre cele mai de ajutor si complete carti care ar putea sa ajute un adolescent cu acesta perioada tumultoasa din viata. Cartea este impartita în 4 capitole: corpul, sexualitatea, sanatatea şi iubirea, toate privite din perspectiva adolescentei. Echilibrata si corecta si detaliata in sfera de informatii pe care le ofera.