Contact

Jocul lui Ender

Centru de cursuri pentru parinti / parenting: Jocul lui Ender

Mie nu imi plac filmele SF, in mod normal. Am cateva, le pot numara pe degete, putine. Acesta este unul dintre ele.

Pentru mine a fost despre libertate personala intr-un sistem aparent autoritar. Sper sincer ca copiii mei sa creasca asa: stiind sa isi asculte instinctul in pofida presiunilor superioare si stiind sa isi apere punctul de vedere.

Centru de cursuri pentru parinti / parenting: Facebook
Centru de cursuri pentru parinti / parenting: LinkedIN

Înscrie-te la newsletter

Email *
First Name
Last Name
* Required Field

(cursul a fost) Emotionant, rascolitor, a ridicat multe "probleme de gandit", amuzant. 


Marcela Petre, mama Dianei si a Ilincai (2015)

Sfatul saptamanii

In jurul varstei de  8 ani de zile, varsta la care incep hormonii sa circule in corpul copilului tau, copilul incepe sa aiba intrebari legate de sex. Multe si variate. Daca ai canalul de comunicare deschis cu el/ea pe acest subiect, iti va putea pune intrebarile tie. Daca nu, va cauta raspunsurile in alta parte. Povesteste cu copilul tau despre sex! (nu este o invitatie la promiscuitate, nici un indemn de a te integra cat mai repede intr-o cultura prea preocupata de sex, este o invitatie de a scoate un aspect important al vietii nostre de sub tabuu)

Cartea saptamanii

sexulexplicatadolescentilor_120Una dintre cele mai de ajutor si complete carti care ar putea sa ajute un adolescent cu acesta perioada tumultoasa din viata. Cartea este impartita în 4 capitole: corpul, sexualitatea, sanatatea şi iubirea, toate privite din perspectiva adolescentei. Echilibrata si corecta si detaliata in sfera de informatii pe care le ofera.