Contact

Fotografii de familie

Centru de cursuri pentru parinti / parenting: Fotografii de familie

Prima oara cand au auzit de poze facute la fotograf, mi s-a parut asa invechit. Mi-au venit in cap, pozele acelea de studio, cu copii zambind fortat "sa ne aducem aminte  ce fericiti eram".

Cat de tare ma inselasem!

Alexandra si Bogdan, rad, alearga, se joaca, asculta copiii (puteti avea echipa voastra de fotografi trainuiti in Trainingul Parintilor Eficace si Playful Parenting si raspunzand nevoilor copiilor de joaca si a parintilor de poze :))

Si, desi am facut si cursul de fotografie la ei, nu ma mai stresez, oricate poze le fac copiilor mei, tot in pozele lor au cele mai autentice fete! :)

Ii gasiti aici

Centru de cursuri pentru parinti / parenting: Facebook
Centru de cursuri pentru parinti / parenting: LinkedIN

Înscrie-te la newsletter

Email *
First Name
Last Name
* Required Field

Un moment preferat al saptamanii. Revelator. Linistitor. Tulburator.


Alina Conea, mama lui Stefan (6 ani ) si a lui Andrei (2,5 ani) (2015)

Sfatul saptamanii

In jurul varstei de  8 ani de zile, varsta la care incep hormonii sa circule in corpul copilului tau, copilul incepe sa aiba intrebari legate de sex. Multe si variate. Daca ai canalul de comunicare deschis cu el/ea pe acest subiect, iti va putea pune intrebarile tie. Daca nu, va cauta raspunsurile in alta parte. Povesteste cu copilul tau despre sex! (nu este o invitatie la promiscuitate, nici un indemn de a te integra cat mai repede intr-o cultura prea preocupata de sex, este o invitatie de a scoate un aspect important al vietii nostre de sub tabuu)

Cartea saptamanii

sexulexplicatadolescentilor_120Una dintre cele mai de ajutor si complete carti care ar putea sa ajute un adolescent cu acesta perioada tumultoasa din viata. Cartea este impartita în 4 capitole: corpul, sexualitatea, sanatatea şi iubirea, toate privite din perspectiva adolescentei. Echilibrata si corecta si detaliata in sfera de informatii pe care le ofera.