Contact

Blog Parentime

Centru de cursuri pentru parinti / parenting: Blog Parentime

Astazi 5 Mai 2014, Parentime isi lanseaza blogul.

Incepem cu proiectul care ne este foarte drag, Diminetile Parintilor Parentime - un proiect fotojurnalistic facut in colaborare cu Fotografii de Familie - care isi propune sa demitizeze mitul parintelui caruia ii ies toate.

Alaturi de acest proiect care va dura cateva saptamani, puteti gasi pe blog articole despre Carti si lucruri frumoase si articole despre diversitatea in parenting, sectiune in cadrul careia mame din diverse parti ale lumii vor povesti despre cum arata sa fii parinte intr-o cultura diferita.

Centru de cursuri pentru parinti / parenting: Facebook
Centru de cursuri pentru parinti / parenting: LinkedIN

Înscrie-te la newsletter

Email *
First Name
Last Name
* Required Field

Nu ma mai supara mofturile ”broken cookie”. Am observant cu bucurie cum se insenineaza copilul meu cand intelege ca il inteleg. Acum accept cu usurinta replica “nu vreau” din partea lui Stefan. A fost o experienta excelenta pentru care va multumesc!


Angela Draghioiu, mama lui Stefan de 2 ani, 2014

Sfatul saptamanii

In jurul varstei de  8 ani de zile, varsta la care incep hormonii sa circule in corpul copilului tau, copilul incepe sa aiba intrebari legate de sex. Multe si variate. Daca ai canalul de comunicare deschis cu el/ea pe acest subiect, iti va putea pune intrebarile tie. Daca nu, va cauta raspunsurile in alta parte. Povesteste cu copilul tau despre sex! (nu este o invitatie la promiscuitate, nici un indemn de a te integra cat mai repede intr-o cultura prea preocupata de sex, este o invitatie de a scoate un aspect important al vietii nostre de sub tabuu)

Cartea saptamanii

sexulexplicatadolescentilor_120Una dintre cele mai de ajutor si complete carti care ar putea sa ajute un adolescent cu acesta perioada tumultoasa din viata. Cartea este impartita în 4 capitole: corpul, sexualitatea, sanatatea şi iubirea, toate privite din perspectiva adolescentei. Echilibrata si corecta si detaliata in sfera de informatii pe care le ofera.