Contact

Festivalul de stiinta

Centru de cursuri pentru parinti / parenting: Festivalul de stiinta

Xperiment mai 2012

Din dorinta de a construi un viitor mai frumos pentru copiii nostri, Parentime a intrat  in parteneriat cu asociatia Asur, pentru a aduce  Bucuresti o serie de expozitii stiintifice hands on pentru copii.

 

Festivalul de stiinta din Bucuresti 2013

Pentru ca ne-a placut cum s-au bucurat copiii si parintii lor :) de expozitie, anul urmator am continuat parteneriatul si am largit evenimentul.

De data aceasta am organizat primul festival de stiinta din Romania.

Timp de 5 zile au avut loc multitudine de expozitii, conferinte si dezbateri, experimente si demonstratii, proiectii de documentare care incercau sa  vor deschida noi perspective asupra cunoasterii umane.

Centru de cursuri pentru parinti / parenting: Facebook
Centru de cursuri pentru parinti / parenting: LinkedIN

Înscrie-te la newsletter

Email *
First Name
Last Name
* Required Field

Cel mai bun curs pentru parinti pe care l-am facut! Relatia cu copilul meu s-a schimbat de-a lungul cursului vizibil, in bine. Cand am aflat ca se incheie cursul, am fost tare dezamagit.


Tatal unui baiat de 3 ani, 2014

Sfatul saptamanii

In jurul varstei de  8 ani de zile, varsta la care incep hormonii sa circule in corpul copilului tau, copilul incepe sa aiba intrebari legate de sex. Multe si variate. Daca ai canalul de comunicare deschis cu el/ea pe acest subiect, iti va putea pune intrebarile tie. Daca nu, va cauta raspunsurile in alta parte. Povesteste cu copilul tau despre sex! (nu este o invitatie la promiscuitate, nici un indemn de a te integra cat mai repede intr-o cultura prea preocupata de sex, este o invitatie de a scoate un aspect important al vietii nostre de sub tabuu)

Cartea saptamanii

sexulexplicatadolescentilor_120Una dintre cele mai de ajutor si complete carti care ar putea sa ajute un adolescent cu acesta perioada tumultoasa din viata. Cartea este impartita în 4 capitole: corpul, sexualitatea, sanatatea şi iubirea, toate privite din perspectiva adolescentei. Echilibrata si corecta si detaliata in sfera de informatii pe care le ofera.