Contact

Dezvoltarea copiilor de la nastere la 7 ani

Centru de cursuri pentru parinti / parenting: Dezvoltarea copiilor de la nastere la 7 ani

Psiholog Carmen Anghelescu

  • Un specialist renumit in Romania pe copilaria mica
  • Reprezentanta Romaniei in Comisia Europeana pentru dezvoltare Timpurie
  • Doctoranta in dezvoltarea copilului La Universitatea Boligny din Paris, 1996
  • Membra a Asociatiei Romane de Psihologie
  • Membra a Asociatiei Mondiale de Psihiatrie Infantile
  • Director al Departamentului de dezvoltare timpurie in cadrul Centrului de Educatie si Dezvoltare profesionala Step-by-step
  • Peste 10 ani de experienta in traininguri de dezvoltare timpurie a copilului
  • 30 ani de experinta in cercetare in domeniile de protectie a copilului si sanatate publica
Centru de cursuri pentru parinti / parenting: Facebook
Centru de cursuri pentru parinti / parenting: LinkedIN

Înscrie-te la newsletter

Email *
First Name
Last Name
* Required Field

Atmosfera dinamica, relaxata si foarte fun din timpul cursului a ajutat la intelegerea si sedimentarea informatiilor. Cel mai important pas pe care l-am facut a fost sa inteleg cine detine problema. Intelegerea faptului ca o parte dintre probleme trebuie sa si le resolve copilul singur, a redus considerabil numarul de conflicte si a dus la liniste.


Mama unui baiat de 4 ani, 2014

Sfatul saptamanii

In jurul varstei de  8 ani de zile, varsta la care incep hormonii sa circule in corpul copilului tau, copilul incepe sa aiba intrebari legate de sex. Multe si variate. Daca ai canalul de comunicare deschis cu el/ea pe acest subiect, iti va putea pune intrebarile tie. Daca nu, va cauta raspunsurile in alta parte. Povesteste cu copilul tau despre sex! (nu este o invitatie la promiscuitate, nici un indemn de a te integra cat mai repede intr-o cultura prea preocupata de sex, este o invitatie de a scoate un aspect important al vietii nostre de sub tabuu)

Cartea saptamanii

sexulexplicatadolescentilor_120Una dintre cele mai de ajutor si complete carti care ar putea sa ajute un adolescent cu acesta perioada tumultoasa din viata. Cartea este impartita în 4 capitole: corpul, sexualitatea, sanatatea şi iubirea, toate privite din perspectiva adolescentei. Echilibrata si corecta si detaliata in sfera de informatii pe care le ofera.