Contact

Despre curs

Centru de cursuri pentru parinti / parenting: Despre curs

Stiai ca mai mult de jumatate din totalul accidentelor care afecteaza copiii, se intampla copiilor de sub 4 ani si se produc acasa, in mediul familiei?

Stiai ca majoritatea accidentelor se produc in a doua jumatate a zilei, cand atat copiii cat si adultii din preajma sunt mai obositi?

Parentime impreuna cu Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii “Grigore Alexandrescu” au creat un curs de suport vital de baza care sa te ajute sa dobandesti notiunile teoretice si practice in acordarea primului ajutor.

Nimic nu e mai important pe lume ca viata copiilor nostri.

 

Obiective


Invatarea unor tehnici medicale simple pentru salvarea vietii, tehnici pe care un om obisnuit sa le foloseasca in situatii de urgenta medicala, inainte de interventia specialistilor.

Beneficii

 Vei invata:

  • Ce inseamna primul ajutor
  • Cum se acorda primul ajutor
  • Ce masuri trebuie luate in cazul situatiilor de urgenta, de la nou-nascut la adult.

Structura sesiunilor este urmatoarea:

Cursul are o durata de 9 ore, impartite in trei zile diferite, in felul urmator:

  • prima sesiune este de 3 ore si in cadrul ei se invata notiuni de teorie
  • a doua sesiune este de 3 ore si consta in exersarea pe manechin a tehnicilor invatate
  • a treia sesiune este de 3 ore si consta intr-o reexersare practica pe manechin

Pret curs:

400 Ron + TVA

Centru de cursuri pentru parinti / parenting: Facebook
Centru de cursuri pentru parinti / parenting: LinkedIN

Înscrie-te la newsletter

Email *
First Name
Last Name
* Required Field

O experienta deosebita, doar ca mi-as fi dorit sa fi descoperit acest curs mai devreme. Incerc sa il ascult mai mult si sa fiu mai putin cicalitoare. Cateodata imi iese, dar din pacate de multe ori…inca nu. Dar ma straduiesc si imi doresc f mult sa reusesc.


Catalina Cobuz-Vartic, mama unui baiat de 12 ani (2014)

Sfatul saptamanii

In jurul varstei de  8 ani de zile, varsta la care incep hormonii sa circule in corpul copilului tau, copilul incepe sa aiba intrebari legate de sex. Multe si variate. Daca ai canalul de comunicare deschis cu el/ea pe acest subiect, iti va putea pune intrebarile tie. Daca nu, va cauta raspunsurile in alta parte. Povesteste cu copilul tau despre sex! (nu este o invitatie la promiscuitate, nici un indemn de a te integra cat mai repede intr-o cultura prea preocupata de sex, este o invitatie de a scoate un aspect important al vietii nostre de sub tabuu)

Cartea saptamanii

sexulexplicatadolescentilor_120Una dintre cele mai de ajutor si complete carti care ar putea sa ajute un adolescent cu acesta perioada tumultoasa din viata. Cartea este impartita în 4 capitole: corpul, sexualitatea, sanatatea şi iubirea, toate privite din perspectiva adolescentei. Echilibrata si corecta si detaliata in sfera de informatii pe care le ofera.