Contact

Nutritie

Centru de cursuri pentru parinti / parenting: Nutritie

Te-ai gandit vreodata de ce manaci? Raspunsul care probabil ti-ar veni imediat in minte ar fi: ca ti-e foame. Uneori insa mananci si pentru ca esti obosit, plictisit, trist sau fericit, pur si simplu pentru ca e ora mesei sau pentru ca prajitura aceea arata colosal.

Acestea ar putea fi niste motivatii emotionale si fizice pentru care mananci, dar te-ai gandit vreodata cu adevarat ce fel de mancare are nevoie corpul tau? De ce nutritia ar trebui sa fie importanta pentru tine?

Daca stim cum sa ne hranim pe noi ar trebui sa stim si cum sa ne hranim copiii, nu?

Dar uneori nu avem toate raspunsurile legate de care sunt alimentele importante pentru copil, de cum ar trebui sa le introducem mancarea, de cum ar trebui combinate alimentele, nu stim de ce unii copii mananca legume si fructe si altii nu, si mai ales, daca e important sa dam o batalie cu copiii in a-i convinge sa manance ce credem noi ca e bine.

Obiective:


Cursul isi propune sa te invete ce inseamna hrana sanatoasa si care sunt principiile de baza ale unei alimentatii sanatoase pentru copilul tau de cand acesta este bebelus pana ajunge adult.

La sfarsitul cursului vei sti:


    •    De ce o dieta echilibrata este atat de importanta pentru dezvoltarea ulterioara a copilului tau
    •    Cum sa alcatuiesti o dieta echilibrata pentru un copil de orice varsta
    •    Cum sa treci la etapa de diversificare in mod corect, fara a crea presiuni asupra sistemului digestiv imatur al copilului
    •    Cum sa citesti o eticheta de produs si sa faci cumparaturi santoase pentru copilul tau

Structura: 


2 sesiuni a cate 2 ore in 2 zile diferite

Cursul are o latura interactiva,  parintii fiind incurajati sa afle raspuns la intrebarile care ii preocupa.

Cursul se adreseaza parintilor cu copii de toate varstele, intrucat principiile de baza ale unei bune nutritii sunt aceleasi.

Pret:

Costul cursului este de 300 lei + TVA

Centru de cursuri pentru parinti / parenting: Facebook
Centru de cursuri pentru parinti / parenting: LinkedIN

Înscrie-te la newsletter

Email *
First Name
Last Name
* Required Field

Un moment preferat al saptamanii. Revelator. Linistitor. Tulburator.


Alina Conea, mama lui Stefan (6 ani ) si a lui Andrei (2,5 ani) (2015)

Sfatul saptamanii

In jurul varstei de  8 ani de zile, varsta la care incep hormonii sa circule in corpul copilului tau, copilul incepe sa aiba intrebari legate de sex. Multe si variate. Daca ai canalul de comunicare deschis cu el/ea pe acest subiect, iti va putea pune intrebarile tie. Daca nu, va cauta raspunsurile in alta parte. Povesteste cu copilul tau despre sex! (nu este o invitatie la promiscuitate, nici un indemn de a te integra cat mai repede intr-o cultura prea preocupata de sex, este o invitatie de a scoate un aspect important al vietii nostre de sub tabuu)

Cartea saptamanii

sexulexplicatadolescentilor_120Una dintre cele mai de ajutor si complete carti care ar putea sa ajute un adolescent cu acesta perioada tumultoasa din viata. Cartea este impartita în 4 capitole: corpul, sexualitatea, sanatatea şi iubirea, toate privite din perspectiva adolescentei. Echilibrata si corecta si detaliata in sfera de informatii pe care le ofera.