Contact

Larry Cohen in Romania 2011

Centru de cursuri pentru parinti / parenting: Larry Cohen in Romania 2011
http://www.youtube.com/watch?v=gaVgrpxrKwE

Larry Cohen in Romania in 2010

La inceputurile Parentime, am descoperit o carte fascinanta, pe care nu am mai putut-o lasa din mana: Playful Parenting. Era filozofia lui Thomas Gordon aplicata intuitiv jocului.


Totul a inceput cu un mail 4 ani in urma, cand Larry s-a trezit in casuta lui postala cu intrebarea: "Ai fi dispus sa tii o conferinta in Romania?" si pentru ca paspunsul a fost: "Da, cum sa nu", am inceput pregatirile.


In 2010, Larry Cohen a tinut 2 zile de workshopuri si playdate-uri private pentru un grup restras de 10 familii din clubul Parentime.

Larry Cohen in Romania pentru publicul larg - 2011

De data aceasta peste 200 de parinti s-au bucurat de eveniment de-a lungul a 2 zile

  • Lanseaza Retete de joc la Carturesti – Bucuresti in prezenta a cca 70 de oameni
  • Jumatate de zi in care vorbeste catre doctori pediatri si farmacisti in Romania – dandu-le instrumente de conectare la copii in cele 10 min cat dureaza o consultatie in medie – eveniment organizat in parteneriat cu Bayer Romania
  • Jumatate de zi pentru parintii din Cryo Save – tehnici de conectare prin joc la copii mici
  • O zi intreaga de expuneri, exercitii, gasire de resurse interne, discutii intre cu fiecare dintre sexe legate de dificultatile pe care le intampina in interactiunea cu copiii

Aparitii in presa ale evenimentului

Hotnews

Romania Libera

 

Centru de cursuri pentru parinti / parenting:
Centru de cursuri pentru parinti / parenting: Facebook
Centru de cursuri pentru parinti / parenting: LinkedIN

Înscrie-te la newsletter

Email *
First Name
Last Name
* Required Field

Atmosfera dinamica, relaxata si foarte fun din timpul cursului a ajutat la intelegerea si sedimentarea informatiilor. Cel mai important pas pe care l-am facut a fost sa inteleg cine detine problema. Intelegerea faptului ca o parte dintre probleme trebuie sa si le resolve copilul singur, a redus considerabil numarul de conflicte si a dus la liniste.


Mama unui baiat de 4 ani, 2014

Sfatul saptamanii

In jurul varstei de  8 ani de zile, varsta la care incep hormonii sa circule in corpul copilului tau, copilul incepe sa aiba intrebari legate de sex. Multe si variate. Daca ai canalul de comunicare deschis cu el/ea pe acest subiect, iti va putea pune intrebarile tie. Daca nu, va cauta raspunsurile in alta parte. Povesteste cu copilul tau despre sex! (nu este o invitatie la promiscuitate, nici un indemn de a te integra cat mai repede intr-o cultura prea preocupata de sex, este o invitatie de a scoate un aspect important al vietii nostre de sub tabuu)

Cartea saptamanii

sexulexplicatadolescentilor_120Una dintre cele mai de ajutor si complete carti care ar putea sa ajute un adolescent cu acesta perioada tumultoasa din viata. Cartea este impartita în 4 capitole: corpul, sexualitatea, sanatatea şi iubirea, toate privite din perspectiva adolescentei. Echilibrata si corecta si detaliata in sfera de informatii pe care le ofera.