Contact

Ferma Animalelor

Centru de cursuri pentru parinti / parenting: Ferma Animalelor

Ferma Animalelor – este prima ferma-parc de animale domestice pentru copii din Romania, locata in imediata vecinatate a Bucurestiului in orasul Pantelimon. Desfasurata pe o suprafata de cca. 4ha ofera copiilor, dar si adultilor de la oras posibilitatea de a descoperi animalele domestice, aspecte din viata rurala precum si posibilitati unice de distractie. Fiind deschisa 7 zile din 7 ferma poate fi vizitata atat in grup, cu gradinita sau scoala, dar si in familie sau cu prietenii

Prima data cand am ajuns acolo nu ne-a venit sa credem ochilor ce noroc au copiii nostri nascuti in Bucuresti sa se bucure de libertatea unei vieti "la tara" intr-un cadru placut si curat si iubitor de copii.

De atunci, am facut mai multe proiecte impreuna, printre care favoritul nostru a fost Noaptea muzeelor.

Centru de cursuri pentru parinti / parenting: Facebook
Centru de cursuri pentru parinti / parenting: LinkedIN

Înscrie-te la newsletter

Email *
First Name
Last Name
* Required Field

O experienta minunata care mi-a deschis ochii, mi-a aratat noi perspective, mi-a aratat ca nu trebuie sa fiu o mama perfecta si nici nu trebuie sa ma sacrific pana la extrem.


Nicoleta Neghina, mama Anei de 9 luni si a Marei de 4 ani

Sfatul saptamanii

In jurul varstei de  8 ani de zile, varsta la care incep hormonii sa circule in corpul copilului tau, copilul incepe sa aiba intrebari legate de sex. Multe si variate. Daca ai canalul de comunicare deschis cu el/ea pe acest subiect, iti va putea pune intrebarile tie. Daca nu, va cauta raspunsurile in alta parte. Povesteste cu copilul tau despre sex! (nu este o invitatie la promiscuitate, nici un indemn de a te integra cat mai repede intr-o cultura prea preocupata de sex, este o invitatie de a scoate un aspect important al vietii nostre de sub tabuu)

Cartea saptamanii

sexulexplicatadolescentilor_120Una dintre cele mai de ajutor si complete carti care ar putea sa ajute un adolescent cu acesta perioada tumultoasa din viata. Cartea este impartita în 4 capitole: corpul, sexualitatea, sanatatea şi iubirea, toate privite din perspectiva adolescentei. Echilibrata si corecta si detaliata in sfera de informatii pe care le ofera.