Contact

Doctor Andrada Puscasu

Unul dintre cei 6 doctori ai unitatii primiri urgente ale Spitalului Grigore Alexandrescu

Specialist in urgente medico-chirurgicale;

"De peste 12 ani sunt dedicata trup si suflet meseriei pe care o practic si am convingerea ca este mai usor sa-i inveti pe ceilalti cum sa previna decat sa tratezi. Prin acest curs incerc sa va arat cum sa fiti cu un pas inaintea nazbatiilor celor mici care pot sa fie fatale dar si cum se poate interveni sa schimbi cursul unei fatalitati in VIATA.
Cea mai mare realizare o simt cand ne suna parintii incantati ca au folosit sfaturile noastre si au putut schimba o soarta pecetluita printr-un accident banal."

 

Centru de cursuri pentru parinti / parenting: Facebook
Centru de cursuri pentru parinti / parenting: LinkedIN

Înscrie-te la newsletter

Email *
First Name
Last Name
* Required Field

O experienta deosebita, doar ca mi-as fi dorit sa fi descoperit acest curs mai devreme. Incerc sa il ascult mai mult si sa fiu mai putin cicalitoare. Cateodata imi iese, dar din pacate de multe ori…inca nu. Dar ma straduiesc si imi doresc f mult sa reusesc.


Catalina Cobuz-Vartic, mama unui baiat de 12 ani (2014)

Sfatul saptamanii

In jurul varstei de  8 ani de zile, varsta la care incep hormonii sa circule in corpul copilului tau, copilul incepe sa aiba intrebari legate de sex. Multe si variate. Daca ai canalul de comunicare deschis cu el/ea pe acest subiect, iti va putea pune intrebarile tie. Daca nu, va cauta raspunsurile in alta parte. Povesteste cu copilul tau despre sex! (nu este o invitatie la promiscuitate, nici un indemn de a te integra cat mai repede intr-o cultura prea preocupata de sex, este o invitatie de a scoate un aspect important al vietii nostre de sub tabuu)

Cartea saptamanii

sexulexplicatadolescentilor_120Una dintre cele mai de ajutor si complete carti care ar putea sa ajute un adolescent cu acesta perioada tumultoasa din viata. Cartea este impartita în 4 capitole: corpul, sexualitatea, sanatatea şi iubirea, toate privite din perspectiva adolescentei. Echilibrata si corecta si detaliata in sfera de informatii pe care le ofera.