Contact

Gordon International

Centru de cursuri pentru parinti / parenting: Gordon International

Fundatia care promoveaza Trainingul Parintilor Eficace in lume din 1962.

Infiintata de Thomas Gordon, initiatorul metodei de comunicare democratica intre parinte si copil si parintele trainingurilor pentru parinti. El a conceput primul training pentru parinti din lume - Training before trouble. Sta la baza Trainingul Parintilor Eficace, care ramane si astazi unul dintre cele mai puternice instrumente de preventie a aparitiei conflictelor in familie.

Parentime este reprezentanta Gordon Training in Romania, din 2008.

Alaturi de alte 50 de reprezentante din toate colturile lumii, am contribuit la disiminarea trainingului catre peste 7 milioane de parinti.

Istoria lor poate fi consultata aici

 

Va puteti conecta pe FB

Centru de cursuri pentru parinti / parenting: Facebook
Centru de cursuri pentru parinti / parenting: LinkedIN

Înscrie-te la newsletter

Email *
First Name
Last Name
* Required Field

Am fost surprins sa aflu ca prin ascultare activa imi pot educa emotional copiii. Am aflat multe chestii folositoare pe care le-am exersat si am aflat ca functioneaza. [de-a lungul cursului] M-am apropiat de copiii mei si am invatat sa ii ascult mai bine. Am folosit ascultarea activa si mesajele de confruntare si par sa fie eficiente :)


Radu, tatal unui baiat de 7 ani si a unei fete de 3

Sfatul saptamanii

In jurul varstei de  8 ani de zile, varsta la care incep hormonii sa circule in corpul copilului tau, copilul incepe sa aiba intrebari legate de sex. Multe si variate. Daca ai canalul de comunicare deschis cu el/ea pe acest subiect, iti va putea pune intrebarile tie. Daca nu, va cauta raspunsurile in alta parte. Povesteste cu copilul tau despre sex! (nu este o invitatie la promiscuitate, nici un indemn de a te integra cat mai repede intr-o cultura prea preocupata de sex, este o invitatie de a scoate un aspect important al vietii nostre de sub tabuu)

Cartea saptamanii

sexulexplicatadolescentilor_120Una dintre cele mai de ajutor si complete carti care ar putea sa ajute un adolescent cu acesta perioada tumultoasa din viata. Cartea este impartita în 4 capitole: corpul, sexualitatea, sanatatea şi iubirea, toate privite din perspectiva adolescentei. Echilibrata si corecta si detaliata in sfera de informatii pe care le ofera.