Contact

Funvertising

Centru de cursuri pentru parinti / parenting: Funvertising

Funvertising

Agentia careia ii datoram imaginea frumoasa pe care Parentime a avut-o inca de la inceput. Super profi in tot ce au facut, le multumim ca au fost alaturi de noi!

 

Ne place in mod deosebit cultura lor organizationala, grija pe care o au fata de oameni si creativitatea cu care isi desfasoara viata de birou - avem o gluma interna, care zice ca atunci cand parintii nu vor mai fi interesati de cursuri, ne vom muta la ei.

Via Sport

Am avut placerea sa le fim parteneri in cadrul evenimentului organizat de ei in serile de vara in Bucuresti.


Ne bucuram in fiecare an, de 3 ani de cand este, de coltul de modernitate si promisiune in care se transforma Kiseleff-ul.


Am organizat alaturi de ei concursuri pentru parintii veniti cu copiii pe Via sport, celebrand timpul lor petrecut impreuna ca o echipa.

 

Conferinta Anului Viitor

Este un alt proiect al lor care noua ne-a fost incredibil de drag si a adunat la un loc un numar mare de oameni interesanti, cu puncte de vedere atat de diferite asupra lumii din 2014.

Centru de cursuri pentru parinti / parenting: Facebook
Centru de cursuri pentru parinti / parenting: LinkedIN

Înscrie-te la newsletter

Email *
First Name
Last Name
* Required Field

Cel mai bun curs pentru parinti pe care l-am facut! Relatia cu copilul meu s-a schimbat de-a lungul cursului vizibil, in bine. Cand am aflat ca se incheie cursul, am fost tare dezamagit.


Tatal unui baiat de 3 ani, 2014

Sfatul saptamanii

In jurul varstei de  8 ani de zile, varsta la care incep hormonii sa circule in corpul copilului tau, copilul incepe sa aiba intrebari legate de sex. Multe si variate. Daca ai canalul de comunicare deschis cu el/ea pe acest subiect, iti va putea pune intrebarile tie. Daca nu, va cauta raspunsurile in alta parte. Povesteste cu copilul tau despre sex! (nu este o invitatie la promiscuitate, nici un indemn de a te integra cat mai repede intr-o cultura prea preocupata de sex, este o invitatie de a scoate un aspect important al vietii nostre de sub tabuu)

Cartea saptamanii

sexulexplicatadolescentilor_120Una dintre cele mai de ajutor si complete carti care ar putea sa ajute un adolescent cu acesta perioada tumultoasa din viata. Cartea este impartita în 4 capitole: corpul, sexualitatea, sanatatea şi iubirea, toate privite din perspectiva adolescentei. Echilibrata si corecta si detaliata in sfera de informatii pe care le ofera.