Contact

Pret

Centru de cursuri pentru parinti / parenting: Pret

Costul cursului este de 1.240 lei

(pretul include TVA -ul)

Prima sesiunea a cursului este gratuita. Cursul se plateste incepand din a 2 a sesiune, pentru a putea fi convinsi ca este ceea ce va doriti.

Plata se poate faca in rate.

Cel de al 2 lea membru al familiei are 10% reducere.

Centru de cursuri pentru parinti / parenting: Facebook
Centru de cursuri pentru parinti / parenting: LinkedIN

Înscrie-te la newsletter

Email *
First Name
Last Name
* Required Field

(cursul a fost) Emotionant, rascolitor, a ridicat multe "probleme de gandit", amuzant. 


Marcela Petre, mama Dianei si a Ilincai (2015)

Sfatul saptamanii

In jurul varstei de  8 ani de zile, varsta la care incep hormonii sa circule in corpul copilului tau, copilul incepe sa aiba intrebari legate de sex. Multe si variate. Daca ai canalul de comunicare deschis cu el/ea pe acest subiect, iti va putea pune intrebarile tie. Daca nu, va cauta raspunsurile in alta parte. Povesteste cu copilul tau despre sex! (nu este o invitatie la promiscuitate, nici un indemn de a te integra cat mai repede intr-o cultura prea preocupata de sex, este o invitatie de a scoate un aspect important al vietii nostre de sub tabuu)

Cartea saptamanii

sexulexplicatadolescentilor_120Una dintre cele mai de ajutor si complete carti care ar putea sa ajute un adolescent cu acesta perioada tumultoasa din viata. Cartea este impartita în 4 capitole: corpul, sexualitatea, sanatatea şi iubirea, toate privite din perspectiva adolescentei. Echilibrata si corecta si detaliata in sfera de informatii pe care le ofera.