Contact

Am primit informatii din zone de care nici un imi imaginam. Cel mai mare castig a fost ca am reusit sa imi reduc dramatic temerile. Cel mai important lucru cu care am plecat a fost respectarea copilului ca o persoana inca inainte de a se naste.

Dan Stefanescu, tatal Clarei (in burta) (2010)

Atmosfera foarte faina. Curs FOARTE IMPORTANT pentru parinti de copii mici pana in 3-4 ani.Personal mi-a confirmat decizii pe care le-am luat din instinct. Iti deschide apetitul pentru a te instrui mai mult, pentru a citi mai mult. Te ajuta sa intelegi si sa accepti mai bine comportamentul copiilor tai. Te pune in situatia de a-ti analiza copilaria si de a regasi ceva din bucuria ei alaturi de copilul tau.


Mihaela Ulmamei, mama Mayei de 3 ani si 5 luni (2009)

Satisfactia unui timp bine investit, intelegerea si confirmarea ideii ca ascultarea instinctelor nu este ceva rau.

Alexandru Purice, tatal Mariei, 3 luni (2009)

Sunt entuziasmata pentru ca am avut confirmarea faptului ca un adult echilibrat ascunde in spate un bebelus iubit si respectat de parintii sai si de cei din jur.

Alina Constantinescu, mama lui Dan

Cursul a fost o frumoasa completare la Trainingul parintilor eficace pe care l-am facut anterior. Dupa aceste doua cursuri simt ca sunt pregatita sa raspund nevoilor copilului si sa ii fiu alaturi. Simt ca il inteleg.


Cristina, mama unui baiat de 2 ani

Centru de cursuri pentru parinti / parenting: Facebook
Centru de cursuri pentru parinti / parenting: LinkedIN

Înscrie-te la newsletter

Email *
First Name
Last Name
* Required Field

O experienta minunata care mi-a deschis ochii, mi-a aratat noi perspective, mi-a aratat ca nu trebuie sa fiu o mama perfecta si nici nu trebuie sa ma sacrific pana la extrem.


Nicoleta Neghina, mama Anei de 9 luni si a Marei de 4 ani

Sfatul saptamanii

In jurul varstei de  8 ani de zile, varsta la care incep hormonii sa circule in corpul copilului tau, copilul incepe sa aiba intrebari legate de sex. Multe si variate. Daca ai canalul de comunicare deschis cu el/ea pe acest subiect, iti va putea pune intrebarile tie. Daca nu, va cauta raspunsurile in alta parte. Povesteste cu copilul tau despre sex! (nu este o invitatie la promiscuitate, nici un indemn de a te integra cat mai repede intr-o cultura prea preocupata de sex, este o invitatie de a scoate un aspect important al vietii nostre de sub tabuu)

Cartea saptamanii

sexulexplicatadolescentilor_120Una dintre cele mai de ajutor si complete carti care ar putea sa ajute un adolescent cu acesta perioada tumultoasa din viata. Cartea este impartita în 4 capitole: corpul, sexualitatea, sanatatea şi iubirea, toate privite din perspectiva adolescentei. Echilibrata si corecta si detaliata in sfera de informatii pe care le ofera.