Contact

Parintele eficient

Centru de cursuri pentru parinti / parenting: Parintele eficient

Traducerea in romana a Parent Effectiveness Training, cartea care sta la baza Trainingul Parintilor Eficace.

O puteti achizitiona de la Editura Trei sau o primiti in pachetul de curs cand va inscrieti la Trainingul parintilor eficace

Cartea va ajuta sa aveti o imagine de ansamblu a conceptului de interactiune democratica intre parinte si copil. Nu este insa suficienta pentru a va ajuta sa va dezvoltati aptitudinile despre care povesteste (numai urmarea cursului va poate ajuta cu acest lucru).

Acum peste 50 de ani, un psiholog renumit, Thomas Gordon, a initiat o modalitate de comunicare intre parinti si copiii care sa ii ajute sa isi construiasca o relatie bazata pe respect reciproc de-a lungul intregii lor vieti impreuna. Si l-a sintetizat in aceasta carte.

Centru de cursuri pentru parinti / parenting: Facebook
Centru de cursuri pentru parinti / parenting: LinkedIN

Înscrie-te la newsletter

Email *
First Name
Last Name
* Required Field

Ma simt mai prezenta si mai dispusa sa ascult, mai atenta la detalii, la ceea ce face . Plec cu mai multa incredere ca pot fi o mama buna. Mi-a placut atmosfera enlighting, pozitiva, de safe-place in care iti poti expune problemele si ingrijorarile


O mama unui baiat de 9 luni

Sfatul saptamanii

In jurul varstei de  8 ani de zile, varsta la care incep hormonii sa circule in corpul copilului tau, copilul incepe sa aiba intrebari legate de sex. Multe si variate. Daca ai canalul de comunicare deschis cu el/ea pe acest subiect, iti va putea pune intrebarile tie. Daca nu, va cauta raspunsurile in alta parte. Povesteste cu copilul tau despre sex! (nu este o invitatie la promiscuitate, nici un indemn de a te integra cat mai repede intr-o cultura prea preocupata de sex, este o invitatie de a scoate un aspect important al vietii nostre de sub tabuu)

Cartea saptamanii

sexulexplicatadolescentilor_120Una dintre cele mai de ajutor si complete carti care ar putea sa ajute un adolescent cu acesta perioada tumultoasa din viata. Cartea este impartita în 4 capitole: corpul, sexualitatea, sanatatea şi iubirea, toate privite din perspectiva adolescentei. Echilibrata si corecta si detaliata in sfera de informatii pe care le ofera.