Contact
Stiluri de parenting in lume

A trebuit sa plecam cu doi copii si un geamantan, sa locuim pe la prieteni, timp de 3 saptamani cat a durat pana am reusit sa ne mutam intr-o noua casa. In aceste 3 saptamani nu stiu cum ne-am fi descurcat fara ajutorul prietenilor/cunoscutilor. Pana la urma nu avem nici o ruda aici, nu avem pe nimeni altcineva decat prietenii, sau cunoscutii care sa ne sara in ajutor. Si au sarit!

Stiluri de parenting - Anne Eftimie

Pentru ca vinerea pentru noi este o zi de poveste, o sa auziti multe povesti despre lucrurile frumoase care se intampla vinerea. In fiecare vineri, 50 de copii cu mamicile din dotare, sau 20 de mamici cu copii din dotare (depinde de unde privesti lucrurile) se intalnesc in parcul din coltul strazii.

CuteMomentsPhotography_1903-1

In ziua de astazi Catinca are 5 ani si la scoala cei mai buni prieteni ai ei sunt un filipinez, respectiv un indian Sikhi, din cei cu turban pe cap. In afara scolii se joaca cu un pui de coreean, respectiv cu o fetita a carei bunica este negresa din Caraibe. Dragostea lor este cat se poate de sincera si li se lumineaza ochii in cap cand se intalnesc, chiar si atunci cand o fac zilnic.

Centru de cursuri pentru parinti / parenting: Facebook
Centru de cursuri pentru parinti / parenting: LinkedIN
Centru de cursuri pentru parinti / parenting: Facebook

Newsletter

Email *
First Name
Last Name
* Required Field