Parteneri

Preturi:


Un participant - 250 lei/zi


Un cuplu - 400 lei


Live streaming ziua 2 - 150 lei

 
Inscrie-te acum!

Organizator

Parentime

Parentime - este primul centru de parenting Romania dedicat exclusiv cursurilor pentru parinti cu filozofie democratica, avand filiale in Bucuresti, Targu Mures si Cluj. Toate cursurile centrului au la baza o filosofie umanista si centrata pe copil. Mai multe detalii pe www.parentime.ro .

Parteneri

Cariere

CARIERE este singura publicatie de leadership si atitudine profesionala din media de business romaneasca. Cu aparitie lunara, este tipul de revista-partener, o sursa la indemana pentru inspiratie si pentru bunele decizii.

CARIERE are un public activ si educat, cu functii in middle si top-management. Continutul editorial este axat pe analize contextuale in profunzime, trenduri, experiente si interviuri de exceptie.

Funvertising

Agentia de publicitate, de distractie, de proiecte facute cu drag, de glume bune, de evenimente unice, de fun. Si totodata agentia care a creat imaginea Parentime si toate materialele pentru Atelierele de Parenting.

Ferma Animalelor

Este prima ferma-parc de animale domestice pentru copii din Romania, locata in imediata vecinatate a Bucurestiului in orasul Pantelimon. Desfasurata pe o suprafata de cca. 4ha ofera copiilor, dar si adultilor de la oras posibilitatea de a descoperi animalele domestice, aspecte din viata rurala precum si posibilitati unice de distractie. Fiind deschisa 7 zile din 7 ferma poate fi vizitata atat in grup, cu gradinita sau scoala, dar si in familie sau cu prietenii.

Cursuri Copii

CLEVER children® este prima franciza romaneasca de training pentru copii si tineri cu varste intre 4 si 13 ani. Programele educationale CLEVER children® se organizeaza in Bucuresti si in alte 12 orase din Romania, iar scopul acestora este de a forma si dezvolta copiilor abilitati de viata precum gandirea creativa, atitudinea pozitiva, comportamentul civilizat si manierele elegante, abilitatile antreprenoriale, relationarea sociala si lucrul in echipa.

Gradinite


Bambi Step by Step Scoala Step by Step Step by Step Institutul Montessori Bucuresti Cursuri Copii

Cu sprijinul

Sunt Mamica Humanitas
Cu sprijinul
Cariere Sunt Mamica Humanitas
Funvertising Printesa Urbana Love Plus
Bambi Step by Step Scoala Step by Step Step by Step Institutul Montessori Bucuresti Cursuri Copii Academia 1.61 Calendar Evenimente Famileto Orasul Meu Raluca Loteanu Roata Mare Sol Mentis Cristina Otel Florin Badea Mothers And The City Blog in Tandem Asociația de Pediatrie și Consultanță în Alăptare Clinica de alaptare Diversificare Mamagazin Meseria de parinte FasTracKids Jukava PSI Investeste in sanatate Montessori - School of Bucharest Echilibria Explore 100 Vice Romania Bristot