conferinta

Preturi:


Un participant - 250 lei/zi


Un cuplu - 400 lei


Live streaming ziua 2 - 150 lei

 
Inscrie-te acum!

Sambata 19 Martie 2016

Eveniment dedicat parintilor

Toti parintii, chiar daca nu se exprima explicit, le transmit copiilor mesaje legate de sex, inca de cand acestia vin pe lume. Mesajele nonverbale, atingerile, ingrijirea de zi cu zi, expresiile fetei si actiunile noastre, toate ofera copilului o cantitate uriasa de informatii despre sanatatea sexuala.

Copiii nu se maturizeaza dintr-o data, este un proces. Asa si educatia lor, de orice natura este ea, nu ar trebui facuta dintr-o data.

Vino la Conferinta nationala despre educatie sexuala, ca sa afli de la Meg Hickling o specialista renumita cum sa iti educi copilul si cand.

Cum te poate ajuta aceasta conferinta

Afla mai multe despre educatia sexuala

citeste mai mult...

Inscrie-te acum!

Duminica 20 Martie 2016

Eveniment dedicat specialistilor

Cum faci atunci cand lucrezi cu copii care nu sunt ai tai, dar este vizibila lipsa de cunostinte in materie de educatie sexuala.

Esti profesor si copiii din clasa ta incearca sa se uite pe gaura cheii atunci cand copiii de celalalt sex se duc la baie; rad cand vorbesti despre sexul din buletin; au glume si apropouri sexuale, etc.

Ce faci atunci cand esti doctor si este evident ca acest copil din fata are nevoie de indrumare si cunostinte legate de educatia sexuala, dar parintii nu aproba/nu stiu cum sa abordeze acest subiect.

Dar atunci cand esti psiholog si adolescentul pe care il vezi sufera de atacuri de panica din cauza conflictului intern pe care il are legat de sexualitatea sa emergenta.


Tinerii au nevoie de informatii corecte, sprijin si sfaturi informate provenind de la adultii din viata lor.

Ca sa aflii cum poti sa le asiguri acest suport si cum poti sa navighezi terenul sensibil al acestui subiect, in timp ce iti pastrezi respectul pentru identitatea, valorile, fricile si ingrijorarile familiei din care copilul face parte.

Vino la Conferinta nationala despre educatie sexuala, ca sa afli de la Meg Hickling o specialista renumita in educatia sexuala.

Structura:
Tehnici de abordare a subiectelor legate de educatia sexuala in discutia cu copiii si tinerii.
Cele 5 stadii ale dezvoltarii sexuale: prescolarii, scoala primara, scoala gimnaziala, adolescentii si adultii.

citeste mai mult...

Inscrie-te acum!

Cu sprijinul
Cariere Sunt Mamica Humanitas
Funvertising Printesa Urbana Love Plus
Bambi Step by Step Scoala Step by Step Step by Step Institutul Montessori Bucuresti Cursuri Copii Academia 1.61 Calendar Evenimente Famileto Orasul Meu Raluca Loteanu Roata Mare Sol Mentis Cristina Otel Florin Badea Mothers And The City Blog in Tandem Asociația de Pediatrie și Consultanță în Alăptare Clinica de alaptare Diversificare Mamagazin Meseria de parinte FasTracKids Jukava PSI Investeste in sanatate Montessori - School of Bucharest Echilibria Explore 100 Vice Romania Bristot