Contact

Biberonul imbracat in soseta

Cand bebelusul tau este suficient de mare ca sa-si tina singur biberonul, puteti imbogati aceasta experienta creand o bucurie texturata si vizuala doar cu o simpla soseta.

 

  • Materiale necesare

O diversitate de sosete curate in culori, modele si texturi diferite. 

  • Instructiuni

Puneti o soseta curata cu o textura, culoare sau un design placut la capatul biberonului. Tineti biberonul in fata bebelusului, insa asteptati pana cand acesta se concentreaza pe noul element inainte de a i-l da. In alta zi schimbati soseta pentru a adauga un element de surpriza si pentru oferi o noua experienta.

  • Variatie

Pictati puncte sau linii pe biberon pentru a incuraja bebelusul sa se concentreze putin asupra modelului, luandu-i usor mana si atingand impreuna modelul.

  • Ce  invata copilul

Acest joc imbunatateste capacitatile tactile si vizuale. De asemenea, atrage atentia bebelusilor asupra texturilor, modelelor si culorilor din lumea lor. Aceasta constientizare va creste interesul acestora de a fi atenti la aceste detalii pe masura ce cresc.

Centru de cursuri pentru parinti / parenting: Facebook
Centru de cursuri pentru parinti / parenting: LinkedIN

Înscrie-te la newsletter

Email *
First Name
Last Name
* Required Field

Am fost surprins sa aflu ca prin ascultare activa imi pot educa emotional copiii. Am aflat multe chestii folositoare pe care le-am exersat si am aflat ca functioneaza. [de-a lungul cursului] M-am apropiat de copiii mei si am invatat sa ii ascult mai bine. Am folosit ascultarea activa si mesajele de confruntare si par sa fie eficiente :)


Radu, tatal unui baiat de 7 ani si a unei fete de 3

Sfatul saptamanii

In jurul varstei de  8 ani de zile, varsta la care incep hormonii sa circule in corpul copilului tau, copilul incepe sa aiba intrebari legate de sex. Multe si variate. Daca ai canalul de comunicare deschis cu el/ea pe acest subiect, iti va putea pune intrebarile tie. Daca nu, va cauta raspunsurile in alta parte. Povesteste cu copilul tau despre sex! (nu este o invitatie la promiscuitate, nici un indemn de a te integra cat mai repede intr-o cultura prea preocupata de sex, este o invitatie de a scoate un aspect important al vietii nostre de sub tabuu)

Cartea saptamanii

sexulexplicatadolescentilor_120Una dintre cele mai de ajutor si complete carti care ar putea sa ajute un adolescent cu acesta perioada tumultoasa din viata. Cartea este impartita în 4 capitole: corpul, sexualitatea, sanatatea şi iubirea, toate privite din perspectiva adolescentei. Echilibrata si corecta si detaliata in sfera de informatii pe care le ofera.