Contact

A venit posta

Majoritatea materialelor publicitare sunt usor de recunoscut fara a mai fi nevoie sa le deschidem.Confectioneaza o cutie postala mica pentru copilul tau si pune in ea materialele publicitare.Anunta-l ca “A venit posta!”.  Copilul tau va fi incantat sa isi deschida singur corespondenta in timp ce tu o deschizi pe a ta.

 • Materiale
  • Materiale publicitare
  • Cutie de pantofi
  • Foarfece
 • Instructiuni

Confectioneaza o cutie de scrisori facand o fanta in capacul cutiei de pantofi. Pune materialele publicitare prin fanta si lasa copilul sa o deschida.

 • Variatii
  • Pune-i la dispozitie foarfece, lipici si creioane pentru a putea fi creativ cu scrisorile si cutia de scrisori.
  • Pune-i la dispozitie hartie alba si plicuri in caz ca doreste sa trimita si el cateva scrisori.
 • Ce  invata copilul

Copiii capata experienta jocului dramatic prin care acestia pot incerca cum ar fi daca ar avea de citit corespondenta. Observand care sunt avantajele cititului, copiii sunt incurajati sa depuna efortul necesar pentru a invata efectiv aceasta capacitate.

Centru de cursuri pentru parinti / parenting: Facebook
Centru de cursuri pentru parinti / parenting: LinkedIN

Înscrie-te la newsletter

Email *
First Name
Last Name
* Required Field

Am fost reticent la inceput, dar, acum, am devenit ambasadorul cursului. Am avut cateva revelatii, care sper sa ma ajute sa ma schimb. Efort fac, asta este sigur! :)  Pe Stefan am inceput sa il inteleg mai mult. Inca muncesc la a ma intelege pe mine si nevoile mele incalcate.

 


Ioan Marian Burja, tatal lui Stefan de 7 ani si al Anei de 6 luni

Sfatul saptamanii

In jurul varstei de  8 ani de zile, varsta la care incep hormonii sa circule in corpul copilului tau, copilul incepe sa aiba intrebari legate de sex. Multe si variate. Daca ai canalul de comunicare deschis cu el/ea pe acest subiect, iti va putea pune intrebarile tie. Daca nu, va cauta raspunsurile in alta parte. Povesteste cu copilul tau despre sex! (nu este o invitatie la promiscuitate, nici un indemn de a te integra cat mai repede intr-o cultura prea preocupata de sex, este o invitatie de a scoate un aspect important al vietii nostre de sub tabuu)

Cartea saptamanii

sexulexplicatadolescentilor_120Una dintre cele mai de ajutor si complete carti care ar putea sa ajute un adolescent cu acesta perioada tumultoasa din viata. Cartea este impartita în 4 capitole: corpul, sexualitatea, sanatatea şi iubirea, toate privite din perspectiva adolescentei. Echilibrata si corecta si detaliata in sfera de informatii pe care le ofera.