Contact

The Mindful Child

Centru de cursuri pentru parinti / parenting: The Mindful Child

The mindful child – Susan Kaiser Greenland

 “Mindfulness” este o filozofie de relationare cu lumea care te ajuta sa te concentrezi pe momentul prezent ajutandu-te astfel sa fii mai constient de ceea ce se petrece acum in jurul tau.

Filozofia poate sa fie foarte complicata si pentru adulti si se apropie foarte mult de meditatia budista.

Susan Greenland are insa o abordare relaxata folosind tehnicile de “mindfulness” pentru a ajuta copiii

  • sa isi mareasca atentia
  • sa isi mareasca intervalul in care se pot concentra pe un lucru
  • sa devina mai constienti de interactiunea corpului lor cu lumea inconjuratoare

NU UITA VIDEOUL

Centru de cursuri pentru parinti / parenting: Facebook
Centru de cursuri pentru parinti / parenting: LinkedIN

Înscrie-te la newsletter

Email *
First Name
Last Name
* Required Field

L-am inceput sceptic si l-am terminat convins ca am facut cea mai buna investitie din ultima perioada. Investitie insemnand in primul rand timp.( In ceea ce priveste relatia cu copilul meu) Comunicam mai bine, imi pricep altfel copilul, sunt mai atent la nevoile mele.


Tata de fata de 3 ani (2015)

Sfatul saptamanii

In jurul varstei de  8 ani de zile, varsta la care incep hormonii sa circule in corpul copilului tau, copilul incepe sa aiba intrebari legate de sex. Multe si variate. Daca ai canalul de comunicare deschis cu el/ea pe acest subiect, iti va putea pune intrebarile tie. Daca nu, va cauta raspunsurile in alta parte. Povesteste cu copilul tau despre sex! (nu este o invitatie la promiscuitate, nici un indemn de a te integra cat mai repede intr-o cultura prea preocupata de sex, este o invitatie de a scoate un aspect important al vietii nostre de sub tabuu)

Cartea saptamanii

sexulexplicatadolescentilor_120Una dintre cele mai de ajutor si complete carti care ar putea sa ajute un adolescent cu acesta perioada tumultoasa din viata. Cartea este impartita în 4 capitole: corpul, sexualitatea, sanatatea şi iubirea, toate privite din perspectiva adolescentei. Echilibrata si corecta si detaliata in sfera de informatii pe care le ofera.