Contact

Jocul este limbajul preponderent al copiilor pana la varsta de 10 – 12 ani.

Interactiunea fizica cu copii, bataia in joaca, luptele cu pernele, alunecatul in jos pe scari, saritul de pa inaltime, joaca fizica la limita dintre periculos si provocator, te poate ajuta sa iti construiesti o relatie durabila cu copilul, sa il ajuti sa isi creasca stima de sine ("mi-a fost frica, mi-am invins-o si uite ce mi-a reusit"), si sa fie constient de posibilitatile si limitarile personale.

Cu exercitii practice si ilustratii explicite cartea cuprinde zeci de modalitati de a te juca cu copilul tau de la 6 luni pana la preadolescenta.

Mai multe detalii gasiti aici

Centru de cursuri pentru parinti / parenting: Facebook
Centru de cursuri pentru parinti / parenting: LinkedIN

Înscrie-te la newsletter

Email *
First Name
Last Name
* Required Field

Ma asteptam ca durata cursului sa fie prea mare. Acum, (la finalul cursului) impresia este ca este prea condensat. 


Cristi, tatal lui Andrei de 5 ani (2015)

Sfatul saptamanii

In jurul varstei de  8 ani de zile, varsta la care incep hormonii sa circule in corpul copilului tau, copilul incepe sa aiba intrebari legate de sex. Multe si variate. Daca ai canalul de comunicare deschis cu el/ea pe acest subiect, iti va putea pune intrebarile tie. Daca nu, va cauta raspunsurile in alta parte. Povesteste cu copilul tau despre sex! (nu este o invitatie la promiscuitate, nici un indemn de a te integra cat mai repede intr-o cultura prea preocupata de sex, este o invitatie de a scoate un aspect important al vietii nostre de sub tabuu)

Cartea saptamanii

sexulexplicatadolescentilor_120Una dintre cele mai de ajutor si complete carti care ar putea sa ajute un adolescent cu acesta perioada tumultoasa din viata. Cartea este impartita în 4 capitole: corpul, sexualitatea, sanatatea şi iubirea, toate privite din perspectiva adolescentei. Echilibrata si corecta si detaliata in sfera de informatii pe care le ofera.