Contact

Retete de jocuri

Centru de cursuri pentru parinti / parenting: Retete de jocuri

La Parentime avem o biblioteca de carti de parenting din toata lumea, cu filozofii diferite, din culturi diferite, cu tonuri diferite. Din toate am aflat cate ceva, oricat de diferite de filozofia noastra erau.

La nici una nu am avut insa aceasta reactie ca la Playful Parenting - Retete de jocuri. Prima oara cand am citit-o nu ne-a venit sa credem - parea filozofia lui Thomas Gordon spusa intr-un alt fel, aplicata jocului.


Cand l-am intrebat pe Larry Cohen in 2010 cum a ajuns la aceasta carte a marturisit ca filozofia lui Thomas Gordon nu este explicita in carte pentru ca aceasta este modalitatea in care a fost crescut. Mama lui fusese trainer de Trainingul Parintilor Eficace.

Deci avem sansa sa fim martori si la rezultatul acestei metode in cresterea copiilor!  :) Cat noroc!

Centru de cursuri pentru parinti / parenting: Facebook
Centru de cursuri pentru parinti / parenting: LinkedIN

Înscrie-te la newsletter

Email *
First Name
Last Name
* Required Field

L-am inceput sceptic si l-am terminat convins ca am facut cea mai buna investitie din ultima perioada. Investitie insemnand in primul rand timp.( In ceea ce priveste relatia cu copilul meu) Comunicam mai bine, imi pricep altfel copilul, sunt mai atent la nevoile mele.


Tata de fata de 3 ani (2015)

Sfatul saptamanii

In jurul varstei de  8 ani de zile, varsta la care incep hormonii sa circule in corpul copilului tau, copilul incepe sa aiba intrebari legate de sex. Multe si variate. Daca ai canalul de comunicare deschis cu el/ea pe acest subiect, iti va putea pune intrebarile tie. Daca nu, va cauta raspunsurile in alta parte. Povesteste cu copilul tau despre sex! (nu este o invitatie la promiscuitate, nici un indemn de a te integra cat mai repede intr-o cultura prea preocupata de sex, este o invitatie de a scoate un aspect important al vietii nostre de sub tabuu)

Cartea saptamanii

sexulexplicatadolescentilor_120Una dintre cele mai de ajutor si complete carti care ar putea sa ajute un adolescent cu acesta perioada tumultoasa din viata. Cartea este impartita în 4 capitole: corpul, sexualitatea, sanatatea şi iubirea, toate privite din perspectiva adolescentei. Echilibrata si corecta si detaliata in sfera de informatii pe care le ofera.