Contact

Cartea are 3 variante – una generala, una pentru viata de cuplu si una pentru parinti si copii. Nu conteaza pe care va aruncati ochii – principiul este acelasi, difera doar exemplele.

Ideea principala a cartii este ca exista 5 limbaje ale dragostei:

  • Contactul fizic
  • Cuvintele de apreciere
  • Timpul de calitate
  • Cadourile
  • Actiunile pe care le faci pentru altcineva

Fiecare dintre noi se simte iubit daca intalneste o parte dintre aceste limbaje si ramane neutru la celelalte. Ne imaginam ca si oamenii din jurul nostru rezoneaza la aceleasi lucruri. Dar oamenii dragi noua pot avea limbaje diferite. Si se vor simti astfel neiubiti.

Centru de cursuri pentru parinti / parenting: Facebook
Centru de cursuri pentru parinti / parenting: LinkedIN

Înscrie-te la newsletter

Email *
First Name
Last Name
* Required Field

L-am inceput sceptic si l-am terminat convins ca am facut cea mai buna investitie din ultima perioada. Investitie insemnand in primul rand timp.( In ceea ce priveste relatia cu copilul meu) Comunicam mai bine, imi pricep altfel copilul, sunt mai atent la nevoile mele.


Tata de fata de 3 ani (2015)

Sfatul saptamanii

In jurul varstei de  8 ani de zile, varsta la care incep hormonii sa circule in corpul copilului tau, copilul incepe sa aiba intrebari legate de sex. Multe si variate. Daca ai canalul de comunicare deschis cu el/ea pe acest subiect, iti va putea pune intrebarile tie. Daca nu, va cauta raspunsurile in alta parte. Povesteste cu copilul tau despre sex! (nu este o invitatie la promiscuitate, nici un indemn de a te integra cat mai repede intr-o cultura prea preocupata de sex, este o invitatie de a scoate un aspect important al vietii nostre de sub tabuu)

Cartea saptamanii

sexulexplicatadolescentilor_120Una dintre cele mai de ajutor si complete carti care ar putea sa ajute un adolescent cu acesta perioada tumultoasa din viata. Cartea este impartita în 4 capitole: corpul, sexualitatea, sanatatea şi iubirea, toate privite din perspectiva adolescentei. Echilibrata si corecta si detaliata in sfera de informatii pe care le ofera.