Contact

The Whole Brain Child

Centru de cursuri pentru parinti / parenting: The Whole Brain Child

Daniel Siegel este un neuroscientist care isi foloseste descoperirile stiintifice pentru a populariza importanta unui echilibru mental.

In domeniul parentingului, una dintre cele mai frumoase carti este The Whole Brain Child, o carte despre cum ii putem ajuta pe copiii nostri sa isi integreze experientele emotionale cu cele cognitive.

O carte care da explicatii comportamentelor extreme si nu numai ale copiilor nostri si ne ajuta cu strategii simple si destepte sa trecem cu totii prin ele. 

O carte care ne invata sa ne bucuram de copiii nostri la varsta la care sunt si sa nu asteptam sa creasca pentru a o face.

O puteti cumpara de pe Amazon.com

Mai multe lucruri despre copilaria mica puteti afla si in cadrul cursului Etapele de dezvoltare ale copilului mic din portofoliul Parentime

Centru de cursuri pentru parinti / parenting: Facebook
Centru de cursuri pentru parinti / parenting: LinkedIN

Înscrie-te la newsletter

Email *
First Name
Last Name
* Required Field

Ma simt mai prezenta si mai dispusa sa ascult, mai atenta la detalii, la ceea ce face . Plec cu mai multa incredere ca pot fi o mama buna. Mi-a placut atmosfera enlighting, pozitiva, de safe-place in care iti poti expune problemele si ingrijorarile


O mama unui baiat de 9 luni

Sfatul saptamanii

In jurul varstei de  8 ani de zile, varsta la care incep hormonii sa circule in corpul copilului tau, copilul incepe sa aiba intrebari legate de sex. Multe si variate. Daca ai canalul de comunicare deschis cu el/ea pe acest subiect, iti va putea pune intrebarile tie. Daca nu, va cauta raspunsurile in alta parte. Povesteste cu copilul tau despre sex! (nu este o invitatie la promiscuitate, nici un indemn de a te integra cat mai repede intr-o cultura prea preocupata de sex, este o invitatie de a scoate un aspect important al vietii nostre de sub tabuu)

Cartea saptamanii

sexulexplicatadolescentilor_120Una dintre cele mai de ajutor si complete carti care ar putea sa ajute un adolescent cu acesta perioada tumultoasa din viata. Cartea este impartita în 4 capitole: corpul, sexualitatea, sanatatea şi iubirea, toate privite din perspectiva adolescentei. Echilibrata si corecta si detaliata in sfera de informatii pe care le ofera.