Contact

Puncte de cotitura este o carte buna de la care sa incepi. Urmareste cu blandete mai multe temperamente de copii, inca din primele zile ale vietii, descriend modalitatile in care sunt ajutati si impiedicati de reactiile parintilor.


Povesteste cum ajustarile sunt graduale si nu se pot strica sau corecta lucruri dintr-o data, copilaria este un proces si la fel si sa devii parinte pentru copilul tau.

Copilul tau care v-a fi unic si v-a reactiona diferint de orice alt copil din lume, v-a avea placeri, suparari, preferinte si respingeri care vor fi doar ale lui/ei.

Ne-am bucurat mult cand am  gasit-o tradusa si la noi de Fundatia Generatia.

O gasiti la Carturesti in raftul lor de carti de parenting si pe site-ul Fundatiei Generatia.

Mai multe lucruri despre copilaria mica puteti afla si in cadrul cursului Etapele de dezvoltare ale copilului mic din portofoliul Parentime

Centru de cursuri pentru parinti / parenting: Facebook
Centru de cursuri pentru parinti / parenting: LinkedIN

Înscrie-te la newsletter

Email *
First Name
Last Name
* Required Field

Am fost reticent la inceput, dar, acum, am devenit ambasadorul cursului. Am avut cateva revelatii, care sper sa ma ajute sa ma schimb. Efort fac, asta este sigur! :)  Pe Stefan am inceput sa il inteleg mai mult. Inca muncesc la a ma intelege pe mine si nevoile mele incalcate.

 


Ioan Marian Burja, tatal lui Stefan de 7 ani si al Anei de 6 luni

Sfatul saptamanii

In jurul varstei de  8 ani de zile, varsta la care incep hormonii sa circule in corpul copilului tau, copilul incepe sa aiba intrebari legate de sex. Multe si variate. Daca ai canalul de comunicare deschis cu el/ea pe acest subiect, iti va putea pune intrebarile tie. Daca nu, va cauta raspunsurile in alta parte. Povesteste cu copilul tau despre sex! (nu este o invitatie la promiscuitate, nici un indemn de a te integra cat mai repede intr-o cultura prea preocupata de sex, este o invitatie de a scoate un aspect important al vietii nostre de sub tabuu)

Cartea saptamanii

sexulexplicatadolescentilor_120Una dintre cele mai de ajutor si complete carti care ar putea sa ajute un adolescent cu acesta perioada tumultoasa din viata. Cartea este impartita în 4 capitole: corpul, sexualitatea, sanatatea şi iubirea, toate privite din perspectiva adolescentei. Echilibrata si corecta si detaliata in sfera de informatii pe care le ofera.