Contact

Miruna Patrascu

Centru de cursuri pentru parinti / parenting: Miruna Patrascu

Mama a 2 fete (Dara, 8 ani si Ina 6) si sotia unui baiat cu ochi albastri care este iubirea vietii mele.

Cartile, sunt cealalta mare iubire, cu care i-am tradat la un moment sau altul pe toti oamenii din viata mea.

 

Favoritele mele din ultima vreme sunt: The Glass Castle si Lot’s a Candles plenty of cake. Prima a fost, pentru mine, despre rezilenta, mai ales despre rezilienta copiilor si cum poti avea o viata spectaculoasa in pofida a orice. Din cea de a doua, in care cel mai tare mi-a placut Eseul Push – cel in care povesteste ca atunci cand I s-au nascut copiii si a auzit indemnul Push! a crezut ca va fi despre cum o sa se straduie sa ii aduca pe lume si sa ii ajute sa devina adulti frumosi si a descoperit ca, de fapt, este despre cum va incerca toata viata sa devina un om atat de frumos ca si copiii ei.

Imi este extreme de drag de prietenii mei care imi aduc lucruri frumoase si stranii in viata la care altfel nu as avea acces.

Motto-ul favorit: teaching means making life contagious. :)

Sper ca atunci cand o sa fiu  baba o sa ma pot muta intr-un sat din nordul Frantei.

Imi place sa ma plimb, imi place cum se simte padurea, imi place sa schiez desi nu pot sa sufar frigul, ma bucur ca un copil in fiecare primavera cand vad cum inverzesc pomii. Imi place mirosul florilor de portocal (am unul pitic la mine pe birou), de vreo luna de zile ascult Passengers non- stop.

Centru de cursuri pentru parinti / parenting: Facebook
Centru de cursuri pentru parinti / parenting: LinkedIN

Înscrie-te la newsletter

Email *
First Name
Last Name
* Required Field

Cel mai bun curs pentru parinti pe care l-am facut! Relatia cu copilul meu s-a schimbat de-a lungul cursului vizibil, in bine. Cand am aflat ca se incheie cursul, am fost tare dezamagit.


Tatal unui baiat de 3 ani, 2014

Sfatul saptamanii

In jurul varstei de  8 ani de zile, varsta la care incep hormonii sa circule in corpul copilului tau, copilul incepe sa aiba intrebari legate de sex. Multe si variate. Daca ai canalul de comunicare deschis cu el/ea pe acest subiect, iti va putea pune intrebarile tie. Daca nu, va cauta raspunsurile in alta parte. Povesteste cu copilul tau despre sex! (nu este o invitatie la promiscuitate, nici un indemn de a te integra cat mai repede intr-o cultura prea preocupata de sex, este o invitatie de a scoate un aspect important al vietii nostre de sub tabuu)

Cartea saptamanii

sexulexplicatadolescentilor_120Una dintre cele mai de ajutor si complete carti care ar putea sa ajute un adolescent cu acesta perioada tumultoasa din viata. Cartea este impartita în 4 capitole: corpul, sexualitatea, sanatatea şi iubirea, toate privite din perspectiva adolescentei. Echilibrata si corecta si detaliata in sfera de informatii pe care le ofera.